Spor

Valencia bu akşam Van için siyah forma ile sahada

0

Son maçında Atletic Bilbao karşısına siyah bant takıp bir dakikalık saygı duruşunda bulunan ve futbolcuları arasında Galatasaray’dan geçtiğimiz sene transfer olan Mehmet Topal‘ın da bulunduğu Valencia bu gece karşılaşacağı Real Zaragoza maçına da siyah forma ile çıkma kararı aldı.

Dün gece Zaragoza maçı için kampta bulunan Valencia’nin Teknik Direktörü Unarı Emery futbolcular yemek yerken Mehmet Topal’ın yanına geldi ve “Ülken için başka ne yapabiliriz” diye sordu. Topal da,”Siyah forma ile çıkmamız mümkün olursa gereken duyarlılığı göstermiş oluruz” diye yanıt verdi. Bunun üzerine derhal sponsor firma arandı, onay alındıktan sonra formalar sipariş edildi.

Valencia’nın bu gece oynayacağı Zaragoza maçına siyah forma ile çıkma kararını almasını Mehmet Topal şu duygularla açıkladı: “Ellerinden gelen hassasiyeti gösteriyorlar. Her dakika yanıma gelip gelişmeler hakkında bilgi alan futbolcular bile var. Yöneticilyer arayıp soruyor. Bu da beni ziyadesiyle duygulandırıyor ve ülkemin yanında yer almaları da duygulandırıyor” dedi.

Bunun yanı sıra Mehmet Topal, ülkedeki Türkiyeli işadamları ile futbolcular ile de bir araya gelerek Türkiye Konsolosluğu aracılığı ile gerekli desteği vermeye devam edeceklerini bildirdi.

 

More in Spor

You may also like

Comments

Comments are closed.