ManşetDuyurular

Uluslararası Hrant Dink Ödülü töreni bu akşam 20.00’de çevrimiçi olarak düzenleniyor

0

12 yıldır her yıl düzenlenen Uluslararası Hrant Dink Ödül töreni bu akşam, Hrant Dink’in doğum günü olan 15 Eylül‘de saat 20.00’de düzenleniyor.

Dünyanın dört bir yanındaki hak mücadelelerinin kutlandığı tören, koronavirüs salgını sebebiyle çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek. Törene katılmak isteyenler, vakfın websitesindenYouTubeFacebookTwitter, ve Instagram hesaplarından Türkçe ve İngilizce olarak izleyebilecek.

Törende,  Arto Tunçboyacıyan, Can Bonomo, Dialog Project, Kalben, Kudsi Erguner ve O.F.F.’un geceye özel müzik performansları, kısa videolar ve ödül sahiplerinin konuşmaları yer alacak.

‘Umudu birlikte çoğaltalım’

Hrant Dink Vakfı tarafından yapılan çağrıda “Dünyanın dört bir yanındaki hak mücadelelerini kutlayacağımız, birlikte umudu çoğaltacağımız törene davetlisiniz” ifadeleri kullanıldı. 

Yayına dair tüm detayları, Hrant Dink Vakfı’nın sosyal medya hesaplarından, #HrantDinkÖdülü, #UmuduÇoğalt, #DayanışmaGüçlendirir; etiketleriyle takip edebilir, paylaşımları yaygınlaştırarak ödül sahiplerinin ve “Işıklar”ın seslerini daha fazla duyurmaya katkı sağlayabilirsiniz.

 

More in Manşet

You may also like

Comments

Comments are closed.