Duyurular

Toplumsal Tarih dergisi 20 yaşında

0

Yayınına 1 Ocak 1994 tarihinde başlayan Toplumsal Tarih dergisi Ocak ayında yayınlanan 241. Sayısı ile 20 yılını tamamladı. Tarih Vakfı bünyesinde aralıksız 20 yıldır yayın hayatını sürdüren dergi tarih alanında yeni bilgilerin, fikirlerin, belgelerin okuyucuya sunulmasına aracılık etti.

Toplumsal Tarih dergisi 20. Yaşını bir panelle kutluyor. 10 Ocak Cuma akşamı Vakfın Eminönü binasında düzenlenen panele konuşmacı olarak vakfın mütevellilerinden Mete Tunçay, Zafer Toprak ve Ethem Eldem konuşmacı olarak katılıyor. Panelde Toplumsa Tarih dergisinin yayına başladığı 20 yıl önceki koşullarla bugünün Türkiyesi ve dünyası arasında önemli farklar var, bu durum derginin duruşunu nasıl etkiledi? Derginin akademi ile ilişkisi nasıl bir değişim geçirdi? Toplumsal Tarih önümüzdeki yıllarda nasıl bir çizgi izlemeli? sorularına cevap aranacak.

Tarih Vakfından yapılan açıklamada Toplumsal Tarih’e editör, yayın kurulu üyesi, yazar, gönüllü, okuyucu olarak destek veren, emek veren herkesi 10 Ocak 2014 Cuma akşamı gerçekleşecek panele beklediklerini ifade ediyorlar.

 

Panel ve kutlama:toplumsal tarih

Tarih Vakfı Eminönü binası, Zindankapı  Değirmen sok no 15.

Panel: 10 Ocak 2014 Cuma 17.00-19.00, sonrasında kutlama.

More in Duyurular

You may also like

Comments

Comments are closed.