Ekolojik YaşamManşet

Tarkan, Seferihisarlı oluyor

0

Doğaya karşı duyarlılığı ile bilinen ve daha önce Hasankeyf için Doğa Derneği işbirliğinde bir kampanya yürüten megastar Tarkan Tevetoğlu’nun, İzmir’inSeferihisar ilçesinden arsa satın aldığı açıklandı. Türkiyenin ilk sakin şehiri (CittaSlow) seçilen Seferihisar’a yerleşmeyi düşünen  Tarkan burada köylülerle birlikte yeni bir hayat yaşayacak.

Şarkıları kadar doğa ve hayvan dostu olarak da gönüllerde taht kuran Megastar Tarkan, şehir hayatını bırakıp köye göçüyor. Ünlü popçu, doğayı ve kültürü yaşatma projeleriyle tanınan Seferihisarlılar’la komşu olmak için düğmeye bastı.

İzmir Seferihisar’daki doğa projelerine de destek veren Tarkan, burada köyleri gezerek halkla kucaklaşmıştı. Yaptığı geziler sırasında aşık olduğu Seferihisar’a övgüler yağdırmaktan geri durmayan Megastar, buradan bir arsa aldı.

Yaklaşık 550 bin TL ödeyerek 15 dönümlük arazi sahibi olan Tarkan burada doğal bir hayat yaşamayı planlıyor. Ahşap bir ev yapacağı açıklanan şarkıcı, organik tarımla da uğraşacak. Tarkan, yeni evinin kapılarıın köylülere her zaman açık olacağını da belirtiyor

(Yeşil Gazete, Bursada Bugün.com)

 

You may also like

Comments

Comments are closed.