Ekolojik YaşamManşet

Sürdürülebilir Yaşam Film Festivali filmleri hem evinize hem cebinize geliyor

0

Her sene dünyanın dört yanından başka bir dünyanın mümkün olduğunu anlatan belgeselleri izleyicisiyle buluşturan Sürdürülebilir Yaşam Film Festivali (SYFF) sırasında gösterilen tüm belgesellerin  www.surdurulebiliryasam.tv adresi üzerinden izlenebilmesi için bir web projesi geliştirildi.

6 Sürdürülebilir Yaşam Tv...

Bu adresten SYFF’de bugüne kadar gösterilen ve ileride gösterilecek filmleri bilgisayar ekranından ve mobil cihazlardan izlemek mümkün. Bu sene 7-9 Kasım’da yaklaşık 15 ilde gerçekleşecek SYFF filmlerinin de festivalin ardından websitesine ekleneceği Sürdürülebilir Yaşam Film Festivali  ekibi tarafından belirtildi. 

Sürdürülebilir Yaşam TV STK’lara, Yerel Yönetimlere ve Şirketlere de Açık

Belgesellerin yanı sıra sivil toplum kuruluşları, yerel yönetimler ve şirketler de Sürdürülebilir Yaşam TV’ye üye olarak sürdürülebilirlik yönünde attıkları adımların, projelerin ve yaşadıkları dönüşümün hikayelerini aktaran filmleriyle yer alabilecek. 

Fongogo da Sürdürülebilir Yaşam TV için Fon Kampanyası

Sürdürülebilir Yaşam TV’nin Ekim ayında hayata geçmesi için fongogo üzerinden kitlesel fonlama kampanyası başlatıldı. Kampanya Eylül ayı süresince devam edecek

Kampanyaya buradan destek verebilirsiniz

(Yeşil Gazete)

You may also like

Comments

Comments are closed.