Ekolojik YaşamManşet

Sürdürülebilir Yaşam Film Festivali bu sene 18-20 Kasım tarihlerinde

0

Sürdürülebilir Yaşam Kolektifi tarafından düzenlenen 9. Sürdürülebilir Yaşam Film Festivali (SYFF)  geçen sene olduğu gibi bu sene de 20 şehir ve ilçede eş zamanlı olarak düzenlenecek. SYFF tarihleri ise 18- 20 Kasım olarak belirlendi.

35

Sürdürülebilir Yaşam Kolektifi’nin “Siz de Yapabilirsiniz!” çağrısına bu sene yanıt veren ve festival filmlerini kendi yerellerindeki izleyiler ile paylaşma imkanına kavuşan şehirler ise Adana, Ankara, Antalya, Artvin, Balıkesir, Bayındır (İzmir), Bodrum (Muğla), Bursa, Diyarbakır, Düzce, Eskişehir, Fethiye (Muğla), Güzelbahçe (İzmir), İstanbul, İzmir, Kartal (İstanbul), Kayseri, Konya, Manisa, Mersin.

Sürdürülebilir Yaşam Film Festivali 2008 yılından bu yana, sürdürülebilirlik kavramının daha iyi anlaşılması, birbiriyle etkileşim içinde olan sistemik sorunların daha iyi algılanması ve ilham veren çözümlerin paylaşılması amacıyla düzenleniyor.

Festivali gerçekleştiren Sürdürülebilir Yaşam Kolektifi, bireylerin “kelebek etkisi yaratacak” projeleri kolektif olarak hayata geçirmesi amacıyla doğdu. Çeşitliliğe değer veren açık ve esnek yapısıyla tamamen sivil bir oluşum olan Kolektif, film festivali gibi sürdürülebilir yaşam konusuyla ilgili farkındalık artırıcı çalışmaları, Sürdürülebilir Yaşam Kolektifi’nin vizyonunu paylaşan bireyler ve organizasyonların desteği ve katılımıyla sürdürüyor.

Yeşil Gazete’nin basın destekçileri arasında bulunduğu SYFFye destek veren kurumlar ise şöyle:

Festival Destekçileri:

Buluşum Platformu
Heinrich Böll Stiftung Derneği Türkiye Temsilciliği
Sivil Düşün AB Programı

Film Destekçisi:

ABD İstanbul Başkonsolosluğu

Festival Dostu

AFD Fransız Kalkınma Ajansı
Ekol Lojistik
İstanbul Fransız Kültür Merkezi
İzmir Fransız Kültür Merkezi
Petra The Flooring Co.
Sanatorium Sanat Galerisi

Hizmet Destekçileri:

Dinamo İstanbul
Mikado Danışmanlık
Myra İletişim Tasarım Ajansı

Basın Destekçileri:

Açık Radyo
EkoIQ
Gaia Dergi
Yeşil Gazete

 

(Yeşil Gazete)

You may also like

Comments

Comments are closed.