[Son Dakika] Puan silme yok, küme düşme var!

Türkiye’nin günlerdir tartıştığı 58. maddede değişiklik yapılmadı.

Ankara’da yapılan Olağanüstü Genel Kurul’da küme düşme cezasının puan silmeye çevrilmesi önergesi reddedildi.

Önerge şike yapan, teşvik veren ve teşviğe teşebbüs eden kulüplere küme düşme yerine puan silme cezası öngörüyordu.

Karar hangi yönde çıkarsa çıksın, Federasyon Yönetim Kurulu’na bir tavsiye niteliği taşıyordu.

Genel Kurul sonrasında bir açıklama yapan TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, “Ne yaptıysak türk sporu için, Türkiye için yaptık. Kimse suçlu değil sadece biz suçluyuz. Arkadaşlarım da ben de koltuk meraklısı değil” diyerek istifa edeceğinin sinyalini verdi.

 

İLGİLİ HABERLER

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İklim örgütlerinden Türkiye’nin 2024 karnesi: Yetersiz ve çelişkilerle dolu

Sivil toplum örgütlerinin hazırladığı raporda, Türkiye’nin yenilenebilir enerji enerjisi kapasitesini artırma hedefi olumlu bulunurken, nükleer bağımlılığı ve kömürden çıkış projeksiyonu olmaması eleştiriliyor.

Kanal İstanbul için rezerv alan ve imar planlarına yargı engeli

İstanbul 5. İdare Mahkemesi, Kanal İstanbul Projesi'ne ilişkin alınan rezerv alan ilanı ve 1/100.000 ölçekli çevre düzeni planı değişikliği kararlarını hukuka aykırı bularak iptal etti.

Ağva plajına mahmuz darbesi

Devlet Su İşleri’nin Ağva Plajı’na yapmayı planladığı mahmuz projesi...

Pirosmani: Bir sanatçı ardında ne bırakır?

Gürcü tiyatro topluluğu The Wandering Moon Theatre’ın ikinci yapımı...

Batı Karadeniz Çevre Gönüllüleri Platformu kuruldu

Mavera Maden şirketi tarafından Devrek, Akçakoca, Alaplı’nın Fındıklı, Belen,...

EN ÇOK OKUNANLAR