Spor

Simeone basına tanıtıldı

0

Milli futbolcu Arda Turan‘ın formasını giydiği Atletico Madrid‘de teknik direktörlüğe getirilen Arjantinli Diego Simeone bugün basına tanıtıldı.

Vicente Calderon Stadı‘nda basının karşısına çıkan Simeone, daha önceden futbolcu olarak bulunduğu Atletico Madrid’e teknik dirketör olarak dönmekten dolayı çok heyecanlı olduğunu dile getirdi. UEFA Avrupa Kupası’nda yoluna devam etmesine rağmen Kral Kupası’ndan elenen, ligde de alt sıralarda yer alan Atletico Madrid’in içinde bulunduğu krizin kendisini endişelendirmediğini belirten Simeone ”Futbolcu olarak burada bir dönem geçirdim ve bugün teknik direktör olarak başka bir sorumlulukla geliyorum. Atletico’nun sahip olduğu değerleri ve heyecanı geri getirmek için buradayım” dedi.

Atletico’nun yeni teknik direktörü, takımdan ayrılması gündemde olan Reyes ile ilgili bir soruya ise ”Onunla görüşüyoruz, ne olacağını göreceğiz. Adrian, Arda, Diego ve diğerleri gibi Reyes de önemli bir futbolcu. Bu forma altında olan herkes iyi şeylere layık. En büyük hedefler düşünülerek kurulmuş bir takım var ve en iyi yerlerde yer almaya çalışacağız” cevabını verdi.

Simeone, ”Agresif, güçlü, hızlı bir takım istediğini” söyleyerek, ”Atletico’luların her zaman seveceği bir takım yaratmak istiyorum. Tarihimize layık bir futbol oynamanın arayışında olacağız. Ben gerçeklerle yaşayan biriyim. Şu an benim için tek önemli şey önümüzdeki Malaga maçı” açıklamasında bulundu.

More in Spor

You may also like

Comments

Comments are closed.