ManşetKadınKoronavirüs Salgını

Salgın ve Toplum: Türkiye’de ve dünyada kadın

0
Fotoğraf: Shutterstock

İstanbul Politikalar Merkezi (İPM) “Salgın ve Toplum” isimli çevrimiçi söyleşi serilerinde bu kez “Türkiye’de ve dünyada kadın” konusunu merkeze alıyor.

Etkinlik 12 Ocak Salı günü saat 15.00’de Ayşe Betül Çelik, Doğu Durgun, Senem Aydın-Düzgit ve Zeynep Gülru Göker’in katılımıyla gerçekleşecek. Oturumun kolaylaştırıcılığını ise Senem Aydın-Düzgit sağlayacak.

‘Sorunlara birlikte çözüm bulmak için’

İPM tarafından yapılan çağrıda “Koronavirüs salgını sebebiyle yaşanan sorunlara karşı birlikte çözüm bulmak, olası ortak zeminleri analiz etmek ve akademik çalışmalarla desteklenen fikir alışverişi için herkesi webinarımıza bekliyoruz” denildi.

Etkinliğe katılmak isteyenler bu adres üzerinden verilen formu doldurarak kayıt yaptırabilir.

İPM hakkında

İPM 2001 yılından bu yana küreselleşmenin çoklu krizlerinin tartışılması amacıyla iklim değişikliğinden kutuplaşmaya, göçten çatışma çözümüne demokratikleşmeden translantik ilişkilere kadar birçok alandaki soru ve sorunları ele almak amacıyla nitelikli ve kanıta dayalı araştırmalar yürütüyor.

Bu çalışmalar ışığında akademisyenler, uzmanlar, STK’lar ve öğrencilere yönelik bir tartışma platformu sağlamak, topluma ve karar alıcılara sağlam politika önerileri sunmak için bağımsız çalışmalar yürütüyor.

More in Manşet

You may also like

Comments

Comments are closed.