DuyurularUncategorized

Nükleersiz türkiye için kürekle karadeniz kaldığı yerden devam ediyor!

0

Yeşil Düşünce Derneği ve Nükleersiz .org ‘un düzenleyicisi olduğu Nükleersiz Türkiye için Kürekle Karadeniz Projesi 13 Ağustos bugün, kaldığı yerden devam ediyor.  Hüseyin Ürkmez bu sabah 08:15’te Trabzon’a uçup  4-4,5 saat otobüs yolculuğundan sonra Hopa’ya varacak . Dün  kahvaltıda bir araya gelerek  Yeşil Düşünce Derneği Temsilcisi şapkamla projenin detaylarını konuştuğum Hüseyin,  projenin gerçekleştirilmesinde büyük heyecan duyuyor, 2 aylık muhteşem bir deniz yolculuğuna şahitliğe hazır olun!

Karadeniz’in kıyısında kurulacak bir nükleer santralin  haşlayacağı Karadeniz’i ağır ağır kürekleyecek olan Hüseyin’i yolculuğu boyunca  http://share.findmespot.com/shared/faces/viewspots.jsp?glId=0IsTDk7U0PboEv3f5T3TgDG6AE5DXLBZt  GPRS sistemi üzerinden izleyebilecek yeşilgazetede benim kalemimden de gün gün serüvenini okuyabileceksiniz . Hüseyin’e  nükleer karşıtlarının mesajını Karadeniz’in doğusu Hopa’dan başlayarak batısında İstanbul’a kadar iletme sürecinde başarılar diliyoruz .Hüseyin’i  yalnız bırakmayın , Tüm Karadeniz halkına ,Karadeniz  derneklerine selam olsun!

 

Not: Sizler de Kamuoyunun somut katkısını almak için oluşturulan http://www.fonlabeni.com/proje/detay/1763/nukleersiz-turkiye-icin-kurekle-karadeniz üzerinden  desteklerinize devam edebilirsiniz.

Nükleersiz Bir Türkiye için Kürekle Karadeniz!

 

 

IMG_040211

 

 

 

 

 

More in Duyurular

You may also like

Comments

Comments are closed.