LGBTİ+Manşet

Mersin Onur Haftası 2017’nin teması belirlendi: Mozaik!

0

Mersin Onur Haftası 2017’nin teması “Mozaik” olarak belirlendi. 5-11 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek 3. Mersin Onur Haftası’nın hazırlıkları ise tam gaz devam ediyor!

Kaos GL’den Zarife Akbulut’un haberine göre Mersin 7 Renk LGBTİ Derneği çağrısı ile bir araya gelen demokratik kurum, siyasi partiler ve bağımsız feminist, LGBTİ aktivistleri ile gönüllülerin oluşturduğu Mersin Onur Haftası Komisyonu üçüncü toplantısını gerçekleştirdi.

Onur Haftası Komisyonu, Mersin’de bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan Mersin Onur Haftası tarihini 5-11 Haziran olarak duyurdu.

Onur Haftası Komisyonu bu yıl “Mozaik” teması ile etkinlikler düzenleyecek. Tekçilik anlayışının hakim kılınmaya çalışılmasına karşı; tek cinsiyet, tek cinsel kimlik, tek ırk, tek dil anlayışına karşı, bir mozaik gibi bir arada yaşamın mümkün olduğunu vurgulamak için bu temanın seçildiği belirtildi.

Belirlenen tema çerçevesinde çalışma hazırlıklarını başlatan Onur Haftası Komisyonu, haftanın programını çok kısa bir süre içinde açıklayacağını duyurdu.

 

(Kaos GL)

More in LGBTİ+

You may also like

Comments

Comments are closed.