ManşetTürkiye

Merdiven müdürü kendini savundu, “Sıkıntıyı dile getirmek suç mu?”

0

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç, “Kız ve erkek öğrencilerin aynı merdiveni kullanarak uyumaya gitmeleri inanın beni rahatsız ediyor, diken üstünde oturmama sebep oluyor” sözlerini savundu. Kırbaç,”Okulda yaşanan sıkıntıyı anlatmak için söyledim” dedi.

Trabzon Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç, haberle ilgili açıklama yaptı. Okul binasının yetersizliğinden yakınan Kırbaç, değerlendirmenin şahıslara değil, verilen hizmetin niteliğine yönelik olduğunu belirterek, “Memnuniyetsizliğimiz dile getirilmiştir” dedi.

Kırbaç “Sözlerim okulun derslik binasının, hem derslik, hem de pansiyon olarak kullanılmasının, hem hizmeti veren idare, hem de hizmet alan öğrenciler açısından istenilen nitelikte şartların sağlanamadığına dair durumun bir ifadesidir” diye konuştu.

Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç, sözlerinin farklı yerlere çekildiğini ileri sürerek şunları dile getirdi: “Okulumuzun bazı imkânları öğrencilerimizin eğitim alabilmelerine elverişsiz olduğundan, daha iyi şart ve imkânlarda ve daha iyi yerde eğitim verebilmek için taşınma kararı alındı. Derslik binası olarak yapılan, bodrum katında yemek salonu, 3’üncü katta pansiyon olan bir binada öğrencilere nitelikli hizmet verememekten dolayı mutsuzuz. Söylemek istediğimiz şey buydu. Herkes bunu farklı değerlendirmelere çekmiş. Biz bu okulu öğrencilerinin daha iyi imkânlara kavuşmasını istiyoruz. Trabzonlu çocuklar daha iyi yerde okumayı hak etmiyor mu?”

 

 

More in Manşet

You may also like

Comments

Comments are closed.