ManşetUlaşım

Marmaray arızalanınca yolcular raylardan yürümek zorunda kaldı

0

Marmaray, Sirkeci İstasyonu yakınlarında arıza yapınca yolcular rayların üzerinde yürüyerek istasyona ulaşmak zorunda kaldı.

Pazar günü öğle saatleri yaşanan arıza sonucu trende elektrikler kesildi. Vagonların içerisinde dakikalar boyunca mahsur kalan yolcular, kapıların açılmasıyla birlikte dışarıya çıktı ve yolculuklarına yaya olarak devam etti.

Arıza giderilene kadar seferlerde aksamalar oldu. Marmaray istasyonlarında yoğunluk oluştu. Yolcuların rayların üzerinde yürüyerek istasyona gitmesi cep telefonu kameralarına yansıdı. Arızanın giderilmesinin ardından seferler normale döndü.

 

Ongun’dan M-U harf polemiğine gönderme

İBB Sözcüsü Murat Ongun ise metrolarda ‘M’ simgesinin Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından ‘U’ olarak değiştirilmek istenmesine göndermede bulunarak şunları söyledi:

“U’nun işlettiği Marmaray’da bugün sorun oldu diye birileri gibi mutlu olacak değiliz. Raylı sistemler hassas işletmelerdir, arızalar söz konusu olabilir. Harf polemiği yerine, İstanbul’a hizmette ortak çalışmayı ve kaliteli hizmeti artırmayı hedefliyoruz. Kazanan İstanbul olsun.”

 

More in Manşet

You may also like

Comments

Comments are closed.