Malazgirt Belediye Eşbaşkanları tutuklandı

DBP’li Malazgirt Belediye Eşbaşkanları Halis Coşkun ve Memnune Söylemez’in de tutuklanmasıyla, tutuklu DBP’li belediye eşbaşkanı sayısı 45’e yükseldi.

30

DBP’li Malazgirt Belediye Eşbaşkanları Halis Coşkun ve Memnune Söylemez ile DBP İlçe Başkanı Mehmet Burhanlı dün akşam tutuklandı.

18 Kasım’da Muş’ta gözaltına alınan Coşkun, Söylemez ve Burhanlı, “terör örgütüne üye olmak”, “ihaleye fesat karıştırmak”, “terör örgütüne finansman sağlamak” iddialarıyla tutuklandı.

29 Kasım itibarıyla 45 DBP’li belediye eşbaşkanı tutuklu bulunuyor.

 

(Bianet)

İLGİLİ HABERLER

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İklim örgütlerinden Türkiye’nin 2024 karnesi: Yetersiz ve çelişkilerle dolu

Sivil toplum örgütlerinin hazırladığı raporda, Türkiye’nin yenilenebilir enerji enerjisi kapasitesini artırma hedefi olumlu bulunurken, nükleer bağımlılığı ve kömürden çıkış projeksiyonu olmaması eleştiriliyor.

Kanal İstanbul için rezerv alan ve imar planlarına yargı engeli

İstanbul 5. İdare Mahkemesi, Kanal İstanbul Projesi'ne ilişkin alınan rezerv alan ilanı ve 1/100.000 ölçekli çevre düzeni planı değişikliği kararlarını hukuka aykırı bularak iptal etti.

Ağva plajına mahmuz darbesi

Devlet Su İşleri’nin Ağva Plajı’na yapmayı planladığı mahmuz projesi...

Pirosmani: Bir sanatçı ardında ne bırakır?

Gürcü tiyatro topluluğu The Wandering Moon Theatre’ın ikinci yapımı...

Batı Karadeniz Çevre Gönüllüleri Platformu kuruldu

Mavera Maden şirketi tarafından Devrek, Akçakoca, Alaplı’nın Fındıklı, Belen,...

EN ÇOK OKUNANLAR