LGBTİ+

LGBT Onur Haftası’nın kitabı “Bellek” yayımlandı

0

Lambdaistanbul’un ev sahipliğinde 20. defa gerçekleştirilen LGBT Onur Haftası’nın kitabı “Bellek” yayımlandı.

“Bellek”, geçtiğimiz yıl 1 Temmuz’da, 15.000 dolayında kişinin katıldığı 10. İstanbul LGBT Onur Yürüyüşü ile tamamlanan Onur Haftası’nın ana teması olarak belirlenmişti.

20. LGBT Onur Haftası’nda gerçekleştirilen atölye ve panellerin dökümünden oluşan “Bellek” kitabında şu bölümler yer alıyor

“Cezaevlerinde LGBT Olmak”, “Sözlü Tarih”, “Seks İşçiliği ve Ekonomi”, “Kuir ve Yeşil”, “Yerelde LGBT Politika Üretmek”, “Geçmişten Günümüze Türkiye Sinemasında LGBT Temsilleri”, “LGBT Hareketinin Belleği”, “Sporda LGBT ve Cinsiyetçilik”, “Türkiye Siyasal Belleğinde LGBT”, “Sosyal Haklar ve LGBT”, “Medyanın LGBT Belleği”, “Akademi ve LGBT”, “Anayasada Eşitlik İstiyoruz”, “Güncel Siyaset ve LGBT Politikaları”, “Eleştirel Trans Politikaları ve Hukukun Sınırları”.

Onur Haftası kitabını edinmek isteyenler İstanbul’da Lambda ve SPoD; Ankara’da ise Kaos GL merkezlerinden temin edebilirler.

Lambdaistanbul: İstiklal Caddesi, Büyükparmakkapı, Tel Sokak, No:2, Kat:2, Beyoğlu – İstanbul (Klemuri Restoran’ın üst katı)

SPoD:  Sosyal Politikalar Cinsiyet Kimliği ve Cinsel Yönelim Çalışmaları Derneği, Asmalımescit Mah. Kallavi Sokak, Emin Han 10/4 Beyoğlu / İstanbul

Kaos GL: GMK Bulvarı 29/12, Demirtepe-Kızılay / Ankara

(Kaos GL)

More in LGBTİ+

You may also like

Comments

Comments are closed.