ManşetDünyaKoronavirüs SalgınıVideo

Koronavirüse yakalanan Trump taburcu edildi: İlk iş maskesini çıkarmak oldu

0

ABD Başkanı Donal Trump, cuma gününden bu yana koronavirüs sebebiyle tedavi gördüğü Walter Reed Askeri Hastanesi’nden taburcu edildi.

Trump, geçtiğimiz hafta perşembe gününü cumaya bağlayan gece eşi Melanie Trump ile birlikte yaptırdıkları koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurmuştu.  ABD Başkanı cuma günü hastaneye kaldırılmış, tedavisinin bir süre burada devam edeceği belirtilmişti.

Hastaneden özel aracına bindirilerek alınan Trump helikopter ile yaptığı 10 dakikalık yolculuk ile Washington DC’deki Beyaz Saray‘a götürüldü. Burada gazetecilere “iyiyim” pozları veren Trump, Beyaz Saray’a ulaştığında yaptığı ilk işin maskesini çıkarmak olması sebebiyle birçok eleştiri aldı.

Trump: Risk olduğunu biliyorum ama sorun değil

Sonrasında sosyal medya hesabı üzerinden bir video paylaşan Trump durumunun çok iyi olduğunu ve hastanede kaldığı süre boyunca koronavirüs hakkında çok fazla şey öğrendiğini söyledi.

Trump, “Risk olduğunu biliyorum. Tehlike var. Ama bu sorun değil. Şu anda iyiyim. Belki de bağışıklığım var, bilmiyorum. Hayatınız üzerinde tahakküm kurmasına izin vermeyin. Dışarı çıkın. Dikkatli olun” ifadelerini kullandı.

 

More in Manşet

You may also like

Comments

Comments are closed.