Spor

Kadın voleybolunun kalbi haftasonu İstanbul’da atacak

0

Kadın Voleybolunun avrupadaki en iyi takımı bu haftasonu İstanbul’da gerçekleşecek Final Four (Dörtlü Final) sonunda belli olacak. Voleybol Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali yarın İstanbul’da başlayacak.

Türkiye’den ev sahibi Galatasaray Daikin ile Vakıfbank, Azerbaycan’dan Rabita Bakü, İtalya’dan Unendo Yamamay ekiplerinin şampiyonluk mücadelesi vereceği dev organizasyon, Burhan Felek Voleybol Salonu’nda iki gün sürecek.

Dörtlü Final, yarın saat 14.00’teki Rabita Bakü-Unendo Yamamay maçıyla başlayacak. Günün ikinci maçında ise iki Türk takımı Galatasaray Daikin ile Vakıfbank saat 17.00’de karşı karşıya gelecek.

Final Pazar günü

İlk gün maçlarının galipleri ikinci gün saat 17.00’de şampiyonluk için, mağlupları ise saat 14.00’de üçüncülük için karşı karşıya gelecek.

Evsahibi Galatasaray Daikin

Tarihinde ilk kez CEV Şampiyonlar Ligi’ne katılan Galatasaray Daikin, İtalyan Unendo Yamamay, Rumen Dinamo Romprest ve Fransız ASPTT Mulhouse takımıyla birlikte yer aldığı C Grubu’nu 6 maçta 5 galibiyet ve bir yenilgiyle lider tamamlamayı bildi. Grup maçlarının ardından ev sahipliği hakkını elde eden sarı-kırmızılı ekip, direkt olarak Dörtlü Final’e yükseldi.

(Eurosport)

 

More in Spor

You may also like

Comments

Comments are closed.