ManşetGündemTürkiyeYerel

Kadıköy’ün ardından Maltepe Belediyesi’ne de operasyon

0

Kadıköy Belediyesi‘nin ardından CHP’li Maltepe Belediyesi’ne de bugün sabah saatlerinde operasyon düzenlendi.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturmada, aralarında Maltepe Belediyesi’nde üst yönetimde görevli kişilerin de olduğu 10’u kamu görevlisi 18 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

DHA’nın aktardığına göre; Maltepe Belediyesi’nin üst yönetiminde görevli kişiler ile zabıta personelinin de aralarında yer aldığı 10’u kamu görevlisi toplam 18 şüpheliye “örgütlü olarak rüşvet almak, vermek“, “aracılık etmek” ve “resmi belgede sahtecilik” suçlarından operasyon düzenlendi.

Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen soruşturma kapsamında bugün sabah saatlerinde eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, belediyeye yapılan operasyonun ardından sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunmuş, “Bugün, mevcut iktidarın yeni bir ayak oyununa, algı operasyonuna tanıklık ediyoruz. Basına, ‘Kadıköy Belediyesi’ne rüşvet operasyonu’ olarak yansıyan ‘haber’ apaçık ki Kadıköy Belediyesi’ne karşı yapılan siyasi bir operasyonun parçasıdır” demişti.

More in Manşet

You may also like

Comments

Comments are closed.