ManşetTarım-Gıda

Kadıköy Tüketim Kooperatifi Girişimi değerlendirme toplantısı düzenliyor

0

Kadıköy Tüketim Kooperatifi Girişimi, Ekim ayı başında gerçekleştirdiği 3. sipariş paketi sonrasında 24 Ekim Cumartesi günü 16:00’da, İnşaat İşçileri Sendikası’nın Kadıköy bürosunda bir değerlendirme toplantısı düzenliyor. Bu toplantıda bir yandan şimdiye kadar yapılan çalışmalar değerlendirilecek, bir yandan da kooperatifleşme sürecinin geleceği konuşulacak.

33

Girişimin yayınladığı çağrı metni şöyle:

“Kadıköy Tüketim Kooperatifi Girişimi olarak bugüne kadar 3 kez paket dağıtımı gerçekleştirdik. İlk seferde 50 paket, ikinci seferde 100 paket ve üçüncü seferde de 200 paket olmak üzere hem her seferinde paket sayımızı artırdık ve daha geniş bir tüketici kesimiyle iletişim kurduk hem de paketlerin içeriklerini değiştirerek farklı üreticilerle ilişki kurma imkanı bulduk.

33...

Paketlerin planlama ve dağıtım süreçlerinde üreticilerle olan ilişkiler, ürünler hakkında bilgi edinme, çalışmanın yürütüldüğü bölgede yaşayan kişilerle ilişkiler kurma, diğer tüketim kooperatifleriyle bilgi alışverişinde bulunma, kooperatifleşmek için gereken deneyim ve bilginin toplanması gibi birçok konuda edinilen olumlu ve olumsuz tecrübelerin paylaşımı ve bunlardan yola çıkılarak ileriye dönük planlamaların yapılması amacıyla kooperatif çalışmalarımıza gerek paket alarak destek veren, gerek çalışmalara katkı koymak isteyen gerek de çalışmaları takip etmek isteyen herkesin katılabileceği bir toplantı/forum gerçekleştireceğiz.”

Kadıköy Tüketim Kooperatifi Girişimi’nin facebook sayfasına buradan erişim mümkün.

 

Haber: Umut Kocagöz

(Yeşil Gazete)

More in Manşet

You may also like

Comments

Comments are closed.