ManşetYerel

İstanbul’da ulaşıma Ramazan düzenlemesi

0

Ramazan, 2 Nisan’da başlıyor. Metro İstanbul, Ramazan ayı boyunca İstanbul’da toplu ulaşım seferlerinin sefer saatleri uzatıldığını duyurdu.

Buna göre kentte metro ve tramvaylar gece saat 02:00’ye kadar hizmet verecek. Açıklamaya göre sefer saatlerindeki yeni düzenleme 2 Nisan saat 00:00 itibarıyla başlayacak.

İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri Genel Müdürlüğü (İETT) de Ramazan ayı boyunca etkinliklerin yapılacağı Yenikapı, Maltepe ve Eyüpsultan’a seferlerini artıracak. Otobüslerin ve metrobüsün gece hatları da devam edecek.

Metro’nun açıklamasında şunlar kaydedildi:

“Ramazan ayı boyunca M1, M2, M3, M4, M5, M6, M7, M9 metro, T1, T4, T5 tramvay ve F1 füniküler hatlarımızda seferlerimiz 02.00’ye kadar devam edecektir.”

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) de İstanbul’un çeşitli noktalarında iftar için mobil büfe ve çadırlardan her gün 20 bin kişilik sıcak yemek dağıtılacağını açıkladı.

Bu noktalar, Kadıköy ve Beşiktaş İskeleleri, Eminönü, Yenikapı, Eyüpsultan, Maltepe, Üsküdar, Şirinevler, Esenyurt, Ümraniye, Yenikapı meydanları; Kartal, Kozyatağı ve Çekmeköy metro istasyonları ve Beylikdüzü, Avcılar, Cevizlibağ ve Mecidiyeköy metrobüs istasyonları olacak.

More in Manşet

You may also like

Comments

Comments are closed.