Manşet

Hrant Dink Vakfı’ndan Batı Ermenicesi Konuşma Atölyeleri

0

Hrant Dink Vakfı Ermenice konuşma becerilerini geliştirmek isteyenler için Batı Ermenicesi Konuşma Atölyeleri düzenliyor.  Haftada bir gün bir buçuk saat olmak üzere toplam 10 oturumdan oluşan atölye 15 Mart tarihinde başlayacak, 21 Mayıs tarihinde sona erecek.

Calouste Gulbenkian Vakfı ortaklığıyla düzenlediği Batı Ermenicesi Çalışmalarına ek olarak düzenlenecek konuşma atölyeleri zoom üzerinden çevrimiçi ortamda gerçekeleşecek.

Atölyelerle katılımcıların kelime dağarcığını, konuşma ve dinleme becerilerini geliştirmesi amaçlanıyor.

Temel düzeyde Ermenice bilgisi gerekiyor

Katılımcılar her hafta belirli temalar doğrultusunda konuşma çalışmaları yapacak. Katılım için ise en az temel düzeyde Ermenice biliyor olmak gerekiyor. İki farklı seviye için düzenlenecek atölyede şu seçenekler bulunuyor:

Az konuşabiliyorum: Basit cümleler kurabilmenin yanında, okuduğu metinleri anlayabilen ve metinlerle ilgili soruları cevaplayabilen katılımcıların konuşma pratiği yapabilmesi için uygun. Atölye, Perşembe günleri 19:00 – 20:30 (GMT+3) saatleri arasında yapılacak.

Akıcı konuşabiliyorum: Daha önceden Ermenice bilgisine sahip, günlük hayatında Ermenice’yi konuşabilen ama dilini ve kelime dağarcığını geliştirmek isteyen katılımcılar için uygun. Atölye, Salı günleri 19:00 – 20:30 (GMT+3) saatleri arasında yapılacak

Atölyeye katılım koşulları ve başvuru hakkında detaylı bilgi için bu adresi ziyaret edebilirsiniz.

More in Manşet

You may also like

Comments

Comments are closed.