Spor

Hiddink’i isteyen isteyene!

0

Uzun süredir peşinden koştuğu Carlo Ancelotti‘den olumsuz cevap alan Paris Saint-Germain, Guus Hiddink‘e kancayı taktı. Rafael Benitez de başkent ekibinin adayları arasında.

Fransa Ligi’ne fırtına gibi bir başlangıç yapan Paris Saint-Germain’in alınan olumlu sonuçlara rağmen yeni ve kariyerli bir teknik adam aradığı geçen hafta basına yansımıştı. Özellikle sportif direktör Leonardo’nun şu andaki teknik direktör Antoine Kombouaré’nin yerine kulübü daha büyük hedeflere taşıyacak bir isimle anlaşmak istediği biliniyordu.

Başkent ekibinde bu koltuk için ilk olarak Carlo Ancelotti düşünülmüştü. Brezilyalı Leonardo, Milan yıllarından yakından tanıdığı İtalyan teknik adamı kulübe getirmeyi planlıyordu. Fakat şimdilik İngiltere’den başka bir yerde takım çalıştırmak istemediğini söyleyen Ancelotti, teklifi kibarca reddetti.

Fransız basını, bu gelişme sonrası harekete geçen Paris Saint-Germain’in Guus Hiddink ve Rafael Benitez’i listesinin baş köşesine yerleştirdiğini iddia etti. Türkiye ile 2012 Avrupa Şampiyonası elemelerinde başarısız olan, en son Hırvatistan karşısındaki 3-0’lık mağlubiyetle bu macerasının sonuna yaklaşan Hollandalı teknik adam, Fransız ekibinin en çok istediği isimler arasında. Ajax’ın Hiddink’e sportif direktörlük teklifiyle geleceği iddia ediliyor.

Paris Saint-Germain, Hiddink’in yanısıra en son geçen yıl Inter’i çalıştıran Rafael Benitez’i de gündemine aldığı konuşuluyor.

(eurosport)

More in Spor

You may also like

Comments

Comments are closed.