Spor

Hentbolda Beşiktaş mağlubiyet istemiyor

0

Hentbol Erkekler Süper Ligi ekiplerinden Beşiktaş‘ın antrenörü Müfit Arın, lige verilecek araya namağlup lider girmek istediklerini söyledi.

Arın, siyah-beyazlı kulübün internet sitesine yaptığı açıklamada, dün Maliye Milli Piyango maçında başarılı bir oyun ortaya koyan oyuncularını kutlayarak, ”Maçın başında kontrollü bir oyun oynadık. İlerleyen dakikalarda Ramazan ile skor ve oyun üstünlüğünü elimize geçirdik. İlk yarının son dakikalarında da iyi savunma ve hızlı çıkışlarla farkı yakaladık ve maç sonuna kadar bu farkı korumayı başardık. Genç ve dinamik bir takıma karşı oynadık ve rahat kazandık. Oyuncularım takım olmanın bütün özelliklerini sahaya yansıttılar. Bu başarılı oyunun ortaya çıkmasında emeği geçen tüm oyuncularımı kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Müfit Arın, 24 Aralık Cumartesi günü Trabzonspor ile oynayacakları maçın çok önemli olduğunu belirterek, ”İlk yarıyı namağlup tamamlamak istiyoruz. Bu hedefe ulaşmada sadece bir engelimiz kaldı. Trabzonspor iyi bir ekip. Ligdeki konumları ne olursa olsun hafta sonu önemli bir maça çıkacağız. Lige verilecek bir aylık araya taraftarlarımıza bir derbi galibiyeti hediye ederek, veda etmek istiyoruz” dedi.

More in Spor

You may also like

Comments

Comments are closed.