KadınManşetTürkiye

Gülistan Doku soruşturması: Şüpheli Abarakov ifade verecek

0

Tunceli’de kaybolan ve 5 Ocak’tan beri kendisinden haber alınamayan Munzur Üniversitesi öğrencisi 21 yaşındaki Gülistan Doku‘nun kaybolmasıyla ilgili hazırlanan bilirkişi raporu tamamlandı.

Dosyanın baş şüphelisi Zeynel Abakarov‘un tutuklanması talebi reddedildi, ancak ailenin avukatı Ali Çimen’in aktardığına göre, raporu inceleyen başsavcılık, HTS kayıtları ile şüpheli Abarakov’un ifadeleri arasında açık farklılık olduğunu tespit etti. Başsavcılık bunun üzerine Abarakov hakkında “mevcutlu olarak hazır edilmesi” kararı aldı. Abakarov mahkemeye gelerek ifade verecek.

En son Sarısaltuk Viyadüğü’nde görüldü

Kaybolan Doku hakkında ailesinin ihbarı üzerine başlatılan araştırmalar sonunda, Doku’nun cep telefonunun en son Uzunçayır Baraj Gölü üzerindeki Sarısaltuk Viyadüğü’nde sinyal verdiği belirlenmiş, görgü tanıkları da ifadelerinde, Doku’yu en son viyadükte gördüklerini anlatmıştı.

Bunun üzerine arama çalışmalarının başlatıldığı Uzunçayır Baraj Gölü ve Sarısaltuk Viyadüğü bölgesinde ekiplerin su yüzeyinde ve kıyı kesimlerinde botla arama çalışmaları sürerken, 6 Temmuz günü sualtı arama çalışmaları sonlandırıldı.

More in Kadın

You may also like

Comments

Comments are closed.