KadınManşet

Gülistan Doku için karada arama çalışmaları başlatıldı

0

Tunceli’de ocak ayından beri aranan 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Gülistan Doku için karada arama çalışması başlatıldı.

Uzunçayır Baraj Gölü bölgesinde bulunan merkeze bağlı Köklüce, Beydamı ve Çanakçı köyleri ile Aktuluk Mahallesi sınırlarında polis özel harekat ekiplerince arama çalışması yapılıyor. Arama çalışmasında drone da kullanılıyor.

Öte yandan, boşaltılmaya devam edilen Uzunçayır Baraj Gölü’nde 6 Ağustos itibarıyla yeniden başlatılan su altında arama çalışmaları devam ediyor. Deniz Kuvvetleri, polis, jandarma ve AFAD görevlilerinden oluşan 70 kişilik ekip, su altında ve su yüzeyinde arama çalışmaları yapıyor.

Aile talep etmişti

Doku, kaldığı yurttan 5 Ocak sabahı ayrılmış, daha sonra kendisinden haber alamamıştı. Ailesinin tutuklanmasını talep ettiği Zeynel Abakarov, geçtiğimiz haftalarda ifade vermek üzere mahkemeye çağrılmıştı.

Genç kadının bulunması için yapılan aramalar kapsamında Uzunçayır Baraj Gölü boşaltılmıştı. Bilirkişi raporunda, Doku’nun suya atladığı yönünde delil bulunamamış, ailenin avukatı karada arama yapılmasını istemişti. 

More in Kadın

You may also like

Comments

Comments are closed.