TürkiyeManşet

Giresun’daki sel felaketinde yaşamını yitirenlerin sayısı 11’e yükseldi

0
Giresun’da 22 Ağustos’ta meydana sel felaketinde kayıp olan  biri asker beş kişi arasında bulunan Jandarma Uzman Çavuş Sami Yılmaz’ın cenazesine ulaşıldı. Böylece selde yaşamını yitirenlerin sayısı 11’e yükseldi.
 
22 Ağustos akşamı Tirebolu-Doğankent karayolunun 12. kilometresindeki yol açma çalışmaları kapsamında, bölgede emniyet tedbiri almak maksadıyla görev yapan jandarma personelini taşıyan araç menfezin çökmesi sonucu taşan Harşit Çayı‘na düşmüştü. Bu esnada kaybolan biri jandarma personeli ile biri de iş makinesi operatörü iki kişiyi arama çalışmaları da çay boyunda ve içinde devam ediyor.

Altı kişiyi daha arama çalışmaları sürüyor

Yapılan çalışmalar kapsamında bir kişinin cenazesi olay yerinden 5 kilometre ilerisinde bulundu. Çamura saplanmış şekilde bulunan şahsın ayağındaki asker botları nedeniyle Jandarma Uzman Çavuş Sami Yılmaz olduğu belirlenirken, cansız bedeni Tirebolu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
 
Aynı yerde kaybolan iş makinesi operatörü Ali Akbulut ile Espiye’de kaybolan Umut Cantürk ve Çaldağ beldesinde selde kaybolan Davut Akgün ile Emine Akgün’ü arama çalışmaları ise sürüyor.

More in Türkiye

You may also like

Comments

Comments are closed.