İfade ÖzgürlüğüManşetMedya-İnternetTürkiye

Gazeteci Cüneyt Özdemir’in paylaşımı sonrası BluTV Çıplak dizisini yayından kaldırdı

0

İnternet üzerinden hizmet veren medya sağlayıcısı BluTv ekranlarında sekiz bölümlük ilk sezonuyla izleyicinin karşısına çıkan ve yönetmenliğini Can Evrenol‘un yaptığı Çıplak adlı dizi yayından kaldırıldı.

Dizinin yayından kaldırılması Gazeteci Cüneyt Özdemir‘in Twitter hesabından yaptığı bir paylaşım sonrası gerçekleşti.

Dizinin yapımcısı TN Yapım‘ın Genel Koordinatörü ve dizinin senaristlerinden olan Merve Göntem, kararla ilgili ‘İkinci sezon çekimlerini bitirmemize günler kala, BluTV’den gelen bir telefonla dizinin yayından kaldırıldığını öğrendik’ dedi. Dizi, ilk defa haziran ayında yayınlanmıştı.

Karar, Özdemir’in paylaşımının ardından geldi

Gazeteci Cüneyt Özdemir, dün dizinin fragmanını paylaşarak dizi hakkında açıklamalarda bulundu. Özdemir, diziyi çok beğendiğini ve gençlerin de beğeneceğini belirtti.

Dizinin cesur sahnelerinden de bahseden Cüneyt Özdemir, RTÜK başkanı Ebubekir Şahin‘e gönderme yaparak Twitter hesabından bir paylaşımda bulundu. Paylaşımda ‘Aman RTÜK Başkanı @ebekirsahin bey ve sansür kılıcı görmesin!’ ifadelerini kullandı. Gazeteci Özdemir, hedef göstermekle suçlanınca paylaşımını sildi.

 

RTÜK ve BluTV’den açıklama yok

Özdemir’in paylaşımının ardından kaldırılan diziye ilişkin konunun tarafları RTÜK ve BluTV’den henüz bir açıklama gelmedi. Çok sayıda kullanıcı ise sosyal medyada platform üyeliklerini iptal edeceklerini söyledi.

Çıplak dizisinin konusu

Senaryosunu Merve Göntem ve Can Evrenol’un birlikte yazdığı, başrollerini Müge Bayramoğlu, Ramazan Mert Demir gibi oyuncuların üstlendiği Çıplak, yurt dışında yaşamak için para biriktirmek isteyen ve bu amaçla eskortluk yapan Eylül adındaki genç bir kadının hayatına odaklanıyor.

Eylül, katıldığı bir doğum günü partisinde partinin sahibine aşık olunca planları değişiyor. Dizi, ikinci sezon için de onay almıştı.

You may also like

Comments

Comments are closed.