ManşetSpor

Galiptir bu yolda mağlup: İnegöl Gençlergücü fair play dersi verdi

0

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden İnegöl Gençlergücü, formalarını unutan rakipleri İzmit Belediyespor’a jest yaparak kendi deplasman formalarını verdi. Formasız maça çıkmaları halinde hükmen mağlup olma durumu ile karşı karşıya kalacak olan İzmit Belediyespor rakibinin bu jesti sonrasında çıktığı karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı. Sporun sadece kazanmak olmadığını bir kez daha anımsatan İnegöl Gençlergücü ise asıl kazanan olarak sahadan ayrıldı.

Kocaeli Gazetesi’nin haberine göre, Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta Gençlergücü ile oynayacağı müsabaka için İnegöl’e gelen İzmit Belediyespor kafilesini taşıyan otobüs yolda arıza yaptı. Kafile başka bir otobüsle yollarına devam ederek İnegöl’e gelirken, soyunma odasına gidip giyinmek isteyen futbolcular, formaların bulunduğu çantanın bozulan otobüste kaldığını fark ettiler.

Yapılabilecek bir şey olmadığı için durum Gençlergücü yöneticileri ile paylaşıldı. Centilmenlik örneği gösteren Mavi -Siyahlı yöneticiler, deplasman maçlarında giydikleri Mavi- Beyaz ağırlıklı formalarını rakip takıma verdiler.Gençlergücü yönetiminin böyle bir jestte bulunmamaları halinde ise İzmit Belediyespor maçı hükmen kaybedecekti.

Bu şartlarda başlayan maçı İzmit Belediyespor 3-1 kazandı.

(Kocaeli Gazetesi)

More in Manşet

You may also like

Comments

Comments are closed.