Fenerbahçe taraftarı İnönü’ye gidiyor

İstanbul Valiliği, Beşiktaş-Fenerbahçe maçında alınacak güvenlik önlemleri ile ilgili toplantıda, kulüplerin stada getirecekleri seyirci konusunda herhangi yasaklayıcı bir karar alınmadığını açıkladı.

İstanbul Valiliği’nin, derbide stada gelecek seyirci konusunda herhangi bir yasak olmadığını açıklamasının ardından, Beşiktaş ve Fenerbahçe de bunu resmi sitelerinden doğruladı. Sarı-lacivertli taraftarlar, bu akşam İnönü’de olacak.

VALİLİKTEN RESMİ AÇIKLAMA
İstanbul Valiliği’nin yaptığı resmi açıklamada, “Spor Toto Süper Ligi futbol müsabakasında bugün yapılacak olan Beşiktaş-Fenerbahçe spor karşılaşmasında alınacak güvenlik önlemleri ile ilgili toplantıda kulüplerin stada getirecekleri seyirci konusunda herhangi yasaklayıcı bir karar alınmamıştır.

Buna rağmen bazı basın yayın organlarında söz konusu karşılaşmaya Fenerbahçe seyircisinin alınmayacağı şeklinde kamu oyunu yanıltıcı asılsız haberler üzerine bu açıklamaya ihtiyaç duyulmuştur” ifadeleri kullanıldı

BEŞİKTAŞ KULÜBÜ’NDEN AÇIKLAMA
Beşiktaş Kulübü’nden yapılan açıklamada, bu akşam Fiyapı İnönü Stadı’nda oynanacak Fenerbahçe derbisine sarı-lacivertli taraftarların alınacağı bildirildi.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, ”Bu akşam Fiyapı İnönü Stadı’nda Fenerbahçe Spor Kulübü ile oynayacağımız Spor Toto Süper Lig müsabakası öncesi yapılmış olan İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı’nda tarafların Türk futbolunun içinde bulunduğu olağan dışı durum nedeniyle duydukları kaygıdan kaynaklanan ve bu müsabakaya Fenerbahçeli taraftarların alınmaması yönünde iki kulüp temsilcilerinin yapmış olduğu ve İl Spor Güvenlik Kurulu tarafından kabul edilmiş olan teklif, iki kulüp yönetimi tarafından tekrar gözden geçirilmiş, taraftarların camialarına yakışır olgunluk, sağduyu, barış ve sevgi dolu mesajları karşısında bu karardan vazgeçilerek Fenerbahçe taraftarlarının Fiyapı İnönü Stadı’na misafir seyirci olarak kabulüne karar verilmiştir” ifadeleri kullanıldı.

“TARAFTARIMIZ FİYAPI İNÖNÜ STADI’NA GİDİYOR”
İstanbul Valiliği’nin yaptığı açıklamanın ardından bir değerlendirme yapan yönetim kurulumuz, taraftarlarımızın bu akşam Fiyapı İnönü Stadyumu’nda Beşiktaş’a karşı oynayacağımız Spor Toto Süper Lig mücadelesine gitmesi kararını almıştır.

Daha önce Biletix internet sitesinden bilet satın alan ancak biletlerini henüz teslim almamış olan taraftarlarımız, Taraftar Kartları ve kimliklerini göstererek Biletix gişelerinden biletlerini teslim alabilirler.

Biletlerini daha önce teslim almış ancak yapılan açıklamalar üzerine iade etmiş olan taraftarlarımız ise ellerindeki Sorun-Bildirim Formu, Taraftar Kart ve kimlikleri ile Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Biletix gişesine başvurarak biletlerini yeniden alabilirler.

Kulübümüzün tamamen kontrolü dışında yaşanan sıkıntılardan ötürü taraftarlarımızın anlayışına sığınıyor, bu karmaşık ortamda BJK taraftarının da taraftarımıza yaptığı jesti de memnuniyetle karşıladığımızı bildiriyoruz.

İLGİLİ HABERLER

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Aşırı hava olayları spor organizasyonlarını ve sporcuları da etkiliyor

Aşırı hava olayları sporcuların sağlığını tehdit ediyor. Aynı zamanda birçok stadyumun deniz seviyesinin yükselmesiyle su baskınlarına maruz kalacağı tahmin ediliyor.

Olimpiyatlarda yeni kombin eski hikâye

Olimpiyat demek etkinlik demek, pr, event, moda, medya, pazar, hayranlar, fanatizm, logolar, sporcu vücutları demek. Olimpiyat demek dünyanın her yerinden milyonlarca seyirci, yani tüketici adayı demek. Dünyanın en büyük endüstrilerinden moda endüstrisinin son yıllarda sporla daha da yakınlaştığı düşünülürse olimpiyatlarda modadan daha fazla bahsediyor olmamız şaşırtıcı değil.

Resiflerin üstüne inşa edilen kuleden büyük ölçekli inşaat projelerine: Tahiti’nin olimpik sörf krizi

Tahitili Teahupo'o yerli halkı, çevrelerine ve yaşam tarzlarına zarar...

2024 Olimpiyatları: Seine Nehri’nde ‘kirlilik’ nedeniyle ikinci antrenman iptali

Birleşik kanalizasyon sistemi nedeniyle aşırı yağışlarda Seinne Nehri'ne kanalizasyon atığı karışan Paris'teki Olimpiyat Oyunları'nda ikinci kez triatlon sporcularının antrenmanı iptal edildi.

[İklim Masası] Sözde ‘yeşil’ Paris Olimpiyatları en sürdürülebilir olamadı

Olimpiyatların ne kadar sürdürülebilir olduğunu inceleyen bir araştırmaya göre en sürdürülebilir olmak için fazla büyük olan 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nın en yeşil olma taahhütlerini sözde kaldı. Olimpiyat Komitesi'nin öne çıkardığı sürdürülebilir girişimler ise şüpheyle yaklaşılması gereken pazarlama söylemlerinden ibaret.

EN ÇOK OKUNANLAR