Spor

Eşref’in hedefi 77 metre

0

2012 Londra Olimpiyatları‘na hazırlanan atmalar milli takım sporcuları Tokat’ta çalışmalarını sürdürüyor. Eşref Apak‘ın antrenörü Artun Talay, “Olimpiyatlar’da Eşref’in 77 metre atması için elimizden geleni yapacağız” dedi.

İngiltere’nin başkenti Londra’da düzenlenecek olan 2012 Londra Olimpiyatları’nda ülkemizi temsil edecek olan Eşref Apak, Kıvılcım Kaya, Ayşegül Alnıaçık ve Gökçe Çelenk kentte hazırlıklarını sürdürüyor.

Olimpiyat üçüncüsü Eşref Apak, çalışmaların çok iyi gittiğini söyleyerek, “Şu anki hedefim tekniğimi düzeltmek. Ben uzun yıllar çekici açı dışına atıyordum şimdi açı içine atıyorum. Şu anda her şey yolunda.” dedi.

Apak’ın antrenörü Artun Talay ise, “Yetkililerin göstermiş olduğu yakınlık bizleri etkiledi. Şu anda olimpiyatlara sekiz ay kaldı. Antrenmanlarımızı burada sürdürdükten sonra diğer kamplara geçeceğiz. Olimpiyatlar’da da Eşref’in 77 metre atması için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

Çekiç atmada Avrupa ikinciliği bulunan Kıvılcım Kaya da milli takım olarak olimpiyatlara çok iyi hazırlandıkları belirtti.

(Eurosport)

More in Spor

You may also like

Comments

Comments are closed.