Spor

Es Es, 37 yıl aradan sonra yeniden Avrupa Kupalarında

0

UEFA Avrupa Ligi ikinci ön eleme turunda, Eskişehirspor sahasında İskoçya’nın St. Johnstone takımıyla karşılaşacak. Saat 20.00’da başlayacak olan maı TRT’nin yayınlanayacağı açıklandı. Rövanş maçı da TRT tarafından yayınlanacak.

2011 – 2012 futbol sezonu sonrası oynanan Süper Play Off grubunu 4. sırada bitiren Beşiktaş’ın UEFA tarafından 1 yıl kupalardan men cezası alması, Ziraat Türkiye Kupasını alan Fenerbahçe’nin ligi ikinci bitirerek Şampiyonlar Ligine katılacak olması nedeni ile Eskişehirspor bu sene hiç beklemediği bir şekilde kendisini UEFA Avrupa Liginde buldu.

Eskişehirspor teknik direktörü Ersun Yanal, UEFA  2. ön eleme turu maçıyla ilgili olarak, “37 yıl aradan sonra Avrupa kupalarında yarışacakları için çok heyecanlı olduklarını belirterek türk futbolunun Avrupa’daki sıralamasını yükseltecek sonuçlar almak istiyoruz” dedi.

St. Johnstone teknik direktörü Steve Lomas ise rakiplerinin güçlü bir kadroya sahip olduğunu belirterek, “Favori bir takıma karşı mücadele
edeceğiz. Rakip favori ama İskoçya’da, defalarca karşı takımın favori olduğu maçlarda ne yapabileceğimizi gösterdik. Bu maçta da bunu başaracağız. Maçın en iyi şekilde geçmesini diliyoruz” diye konuştu.

More in Spor

You may also like

Comments

Comments are closed.