Spor

Efsaneden veda sinyali

0

Snooker‘ın yaşayan efsanelerinden Ronnie O’Sullivan, Britanya Şampiyonası’nda dün aldığı Judd Trump mağlubiyeti sonrası hayranlarını üzecek açıklamalar yaptı.

Önemli bir sıralama turnuva kazanmasının üstünden uzunca bir zaman geçen O’Sullivan, snooker’dan emekli olabileceğinin sinyallerini verdi.

Bir süredir Doktor Steve Peters ile terapilere devam ettiği bilinen Ronnie, Judd Trump karşısında öne geçtiği maçta basit hatalar yapıp Britanya Turnuvasından elendikten sonra yaptığı açıklamalarda, emeklilik sürecine ve hissettiği yalnızlığa dair şunları söyledi:

“Judd’ın galibiyetini gölgelemek istemiyorum ama kendimi daha uzun süreler snooker oynayacak gibi görmüyorum. Şu an iyi bir ruh hali içindeyim ama turnuvalar ve oynadığım maçlar arasında çoğu zaman kendimi gergin ve tedirgin hissediyorum. Artık bunları yaşamaktan sıkıldım. Doktor Steve Peters ile görüştüğüm de zaten herkesçe biliniyor.”

O’Sullivan, “36 yaşındayım ve birileriyle tanışıp bir şeyler paylaşmak istiyorum. Beni yaralayan, sıkıntıya sokan düşüncelerden kurtularak başka şeyler yapmak istiyorum. Hala çalışmak istiyorum ve yapacak başka bir şeyler bulabileceğime eminim. Ama tek başıma yaşamak istemiyorum, tek başıma seyahatlere çıkıp o sıkıntıları yaşamak istemiyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

(Eurosport)

More in Spor

You may also like

Comments

Comments are closed.