Koronavirüs SalgınıManşetSağlık

DİSK Genel Başkanı Çerkezoğlu’nun Covid-19 testi pozitif çıktı

0

DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda yeni tip koronavirüs (Covid-19) testinin pozitif çıktığını duyurdu.

Herhangi bir şikayeti olmadığını belirten Çerkezoğlu, 14 gün boyunca kendisini karantinaya alacağı bilgisini paylaştı. DİSK Genel Başkanı, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

Dün gece yaptırdığım Covid-19 test sonucumun pozitif olduğunu öğrendim. Herhangi bir şikayetim yok, sağlık durumum gayet iyi. Sadece 14 gün fiziken mücadele alanlarında olamayacağım. Haklarımız için omuz omuza mücadeleye devam…

Beşiktaş’taki eyleme katılamadı

Çerkezoğlu koronavirüs sebebiyle bugün TBMM Genel Kurulu’nda görüşülmeye başlanan, işçi ve emekçilerin kıdem tazminatı ile emeklilik başta olmak üzere pek çok konu içeren torba yasa teklifine karşı Türkiye’nin birçok noktasında düzenlenen eyleme katılamadı.

DİSK tarafından Beşiktaş Barbaros Meydanı‘nda düzenlenen eyleme ilişkin görüntüler paylaşan Çerkezoğlu, “Mücadele arkadaşlarım kıdem tazminatı ve emeklilik hakkımızı savunmak için Beşiktaş’ta toplanıyor” ifadelerini kullandı.

You may also like

Comments

Comments are closed.