EğitimHayvan HaklarıManşet

Dekan Hayvan Hakları Kulübü’nü hedef aldı: Bu alçakları ifşa etmeye devam edeceğim

0

Çorum Hitit Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özer Şenödeyici, kişisel Instagram ve Facebook hesabından üniversitenin Hayvan Hakları Kulübü’nü hedef aldı.

Şenödeyici, bir yorumunda “Senaryo hep aynı. Ağaç, köpek… Bu alçakları ifşa etmeye devam edeceğim” dedi.

‘Hayvan hakları adı altında ideolojik söylemler’

“Kulüpten ayrılın” çağrısı yapan Şenödeyici, üniversitenin resmi kulübüyle ilgili şu ifadeleri de kullandı:

Üniversitemizin adını kullanan bu hesap yalan haberler paylaşmaktadır. Üye iseniz ayrılmanız ve hayvan hakları adı altında ideolojik söylemlere alet olmamanız rica olunur. Sahiplerine ben ulaşamadım, siz ulaşırsanız kendilerini ikaz ediniz.”

Dekanın Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşım

Öğrencilerden Rektöre mail

Kulübe üye öğrenciler ise Fen Edebiyat Fakültesi ve Şenödeyici’nin Instagram hesabından engellendiklerini ve bu sebeple de dekanla iletişime geçemediklerini ifade etti.

Öğrenciler, üniversitenin rektörlüğüne bir mail atarak, “Tüm fakültelerde besleme faaliyetlerimiz sorunsuz gerçekleşirken Fen Edebiyat Fakültesinde karşılaştığımız tablo bizleri son derece üzmüştür” dedi.

Öğrencilerin Dekana attığı mailde şu ifadeler yer aldı:

Üniversitemiz bünyesinde faaliyetlerimizi sürdürdüğümüz Hitit Üniversitesi Hayvan Hakları kulübü ile birçok sosyal faaliyetlere imza attık. Fakültemizde bakımını üstlendiğimiz üç adet köpek kaldı. Diğer köpeklerin beslemesi dışarda yapılmakta. Ancak Fen Edebiyatı Fakültesi dekanı Özer Şenödeyici’nin kulübümüze karşı tutumu kulüp üyelerimiz ve fakültedeki arkadaşlarımız tarafından kötü yaklaşımlara neden oldu. Instagram gönderisinde alenen öğrencilerin kulüpten uzak durulması ve üye olanların üyelikten çıkması talep edildi. Bahsi geçen kulüp resmi bir kulüptür. Bizimle görüşmek yerine sürekli olarak sosyal medya üzerinden paylaşımlar yapılmakta. Fakülte öğrencisi olarak dekan bey görüşmeyi reddederek kendi sosyal medya hesapları üzerinden kulübümüzü lekelemeye hatta alçaklıkla itham ederek kulübümüze hakarette bulunmakta.”

More in Eğitim

You may also like

Comments

Comments are closed.