ManşetSporUncategorized

Cim bom İspanyol garibanların umudu

0

Galatasaray İspanya’daki garibanların yeni umudu oluyor. Şampiyonlar ligi grup eleme maçı öncesi Real Madrid kulübü ilginç bir kampanya başlattı. Kulüpten yapılan açıklamaya göre 2000 maç bileti temel gıda malzemeleri karşılığında dağıtılacak ve toplanan gıda malzemeleri muhtaç kişilere dağıtılacak. Real Madrid – Galatasaray maçı bileti alabilmek için 5 kg yağ, pirinç, şeker gibi temel gıda maddeleri götürmek gerekiyor.

Çarşamba günü Santiago Bernebau stadında oynanacak Real Madrid – Galatasaray maçı için en ucuz maç biletin 70 Euro. Gıda karşılığı dağıtılacak 2 000 biletin parasal karşılığı 380 000 TL olup, bu yolla 10 ton gıda toplanması hedefleniyor.

Akşam Gazetesinin haberine göre Real Madrid’in sosyal sorumluluk projesine katkı vermek isteyenler bugünden 27 Kasım’a kadar Bernabeu’daki standa başvuracak. Yardımseverler, yağ, pirinç, şeker, bakliyat ve makarna gibi bozulmaz 5 kiloluk gıda maddesi karşılığında G.Saray maçına bilet alacak. Bir kişiye en fazla 5 bilet veriliyor. Bağışlanan gıdaların paketinin açılmamış ve son kullanma tarihinin geçmemiş olması gerekiyor.

İspanyol kulübü, büyük takdir toplayan bu sosyal sorumluluk projesiyle İspanya’da yaşanan ekonomik krizden olumsuz etkilenen insanlarla ilgili farkındalığın da artırılmasını amaçlıyor.

Akşam

More in Manşet

You may also like

Comments

Comments are closed.