ManşetEkoloji

Cengiz Holding’in ‘meyve veren ağaç taşlanır’ temalı reklamı dislike rekoru kırdı

0

Gençlerle yaptığı YouTube buluşması binlerce genç tarafından ‘dislike’ alan AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan sonra, AKP’den aldığı ihalelerle ve Türkiye’nin dört bir yanında yaptığı ekolojik yıkım ile gündem olan Cengiz Holding’in YouTube hesabından yayınlanan reklam filmi binlerce kişi tarafından ‘dislike’ aldı.

Reklamda bir ağaca taş atan çocukların kovalanmasının ardından, yaşça büyük bir kişi gelerek “Kolay değil. Yazıyla kışıyla 40 yıl geçse de aradan ağaç dediğin dimdik durmak ister. En zor şey meyve veren ağaç olmaktır. Taşlamak isteyen çok olur ama o her bahar gene çiçek açmak, tohumlarıyla beraber yeniden doğmak ister” sözlerini söylüyor.

65 bin kişi ‘dislike’ butonuna bastı

Video açıklamasında ise “Kurulduğumuz ilk günden itibaren bir ağacı şirket felsefemiz yaptık. Cengiz Holding olarak, bugüne kadar, üstlendiğimiz her işi, her zaman memleket menfaatlerini ön planda tutarak hayata geçirdik. Her zaman bu ülkeye ve insanlarına fayda yaratacak, toplumun her katmanına dokunacak projeler geliştirerek, Türkiye’nin gurur duyacağı bir şirket olma vizyonu ile çalıştık. Bizim işimiz de gücümüz de bu memleket” sözleri yer aldı.

Cengiz Holding tarafından çekilen bu reklam filminin yayınlanmasının ardından kanalında 905 abone olan video 486 bin kere izlendi. 65 bin kişi ise beğenmeme anlamına gelen dislike butonuna bastı.

Sosyal medyadan tepki

Sosyal medyada da birçok kişi şirketin Kazdağları’nda ve Artvin Murgul’da yaptığı ekolojik yıkımlara rağmen çektiği reklam filmine tepki göstererek paylaşımlarda bulundu.

More in Manşet

You may also like

Comments

Comments are closed.