Spor

Cavendish’in yeni adresi Omega Pharma Quick-Step

0

Belçika basını, Dünya Şampiyonası’ndan zaferle dönen Mark Cavendish’in Omega Pharma Quick-Step’e gidedceğini iddia etti.

 

Belçikalı Gazet van Antwerpen’de bugün yayınlanan haberde, uzun süredir Team Sky’la adı anılan bisikletçinin Omega Pharma Quick Step’e transfer olacağı iddia edildi. Gazete, Britanyalı bisikletçi için her şeyin dünya şampiyonasından sonra değiştini söyledi.

HTC-Highroad’un sponsor bulamaması ve dağıldığını açıklamasının ardından ünlü sprinter Mark Cavendish’in nereye gideceği merak konusu olmuştu. Britanyalı bisikletçinin ulusal takımıyla elde ettiği zafer, İngiliz Sky’a transfer olacağı yönündeki söylentilerin artmasına neden olmuştu.
 
Ünlü bisiklet firması Specialized’ın Britanyalı bisikletçinin Pinarello kullanan Sky’a gitmesini istemediği ve Omega Pharma ile anlaşma sağlaması için baskı yaptığı da haberde kendine yer buldu. Cavendish, HTC-Highroad forması altında Specialized kullanıyordu. Pinarello’nun Sky’la olan anlaşmasının 2012’ye kadar sürecek olması, transferi çıkmaza soktu.
 
Patrick Lefevere yönetimindeki Omega Pharma Quick-Step, Dünya Şampiyonası’nda zamana karşı yarışı kazanan Tony Martin’i de renklerine katmıştı.

 

More in Spor

You may also like

Comments

Comments are closed.