Bu da yandaş Behzat!

Behzat Gerçeker, 17. Akdeniz Oyunları’nın açılış töreninde eline ve bileğine çizdiği amblemlerle Gezi Parkı protestolarına destek veren Berkay Özideş’in ayrılığının ardından konuştu.

17. Akdeniz Oyunları ’nın açılış töreninde sahne alan Enbe Orkestrası solistlerinden Berkay Özideş’in eline ve bileğine çizdiği amblemlerle Gezi Parkı protestolarına destek vermesinin Behzat Gerçeker’i kızdırdığı iddia edilmiş ve ardından Özideş orkestradan ayrıldığını açıklamıştı. Konuyla ilgili olarak Gerçeker, önceki akşam Kıbrıs’ta açılış töreni için aylarca hazırlık yaptıklarını ve orkestra olarak tüm ekip arkadaşlarının özveri ile çalıştıklarını belirtti. Berkay Özideş’in bireysel hareket ederek müziğin ve orkestranın ruhuna, kültürüne aykırı hareket ettiğini söyleyen Behzat Gerçeker, eşiyle birlikte Gezi Parkı’nı ziyaret ettiğini belirtirken sahnede gerçekleştirilen eylemin “Yeri değildi” açıklamasında bulundu.

İLGİLİ HABERLER

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İklim örgütlerinden Türkiye’nin 2024 karnesi: Yetersiz ve çelişkilerle dolu

Sivil toplum örgütlerinin hazırladığı raporda, Türkiye’nin yenilenebilir enerji enerjisi kapasitesini artırma hedefi olumlu bulunurken, nükleer bağımlılığı ve kömürden çıkış projeksiyonu olmaması eleştiriliyor.

Kanal İstanbul için rezerv alan ve imar planlarına yargı engeli

İstanbul 5. İdare Mahkemesi, Kanal İstanbul Projesi'ne ilişkin alınan rezerv alan ilanı ve 1/100.000 ölçekli çevre düzeni planı değişikliği kararlarını hukuka aykırı bularak iptal etti.

Ağva plajına mahmuz darbesi

Devlet Su İşleri’nin Ağva Plajı’na yapmayı planladığı mahmuz projesi...

Pirosmani: Bir sanatçı ardında ne bırakır?

Gürcü tiyatro topluluğu The Wandering Moon Theatre’ın ikinci yapımı...

Batı Karadeniz Çevre Gönüllüleri Platformu kuruldu

Mavera Maden şirketi tarafından Devrek, Akçakoca, Alaplı’nın Fındıklı, Belen,...

EN ÇOK OKUNANLAR