Ekolojik Yaşam

Beylikdüzü % 100 Ekolojik Pazarı yeni yerine yeniliklerle taşınıyor

0

Buğday Derneği’nin ilçe belediyeleri ile işbirliği içinde yürüttüğü yürüttüğümüz % 100 Ekolojik Pazarlar’ın İstanbul’daki üçüncü ayağı olan Beylikdüzü % 100 Ekolojik Pazar, 20 Eylül  Cumartesi gününden itibaren yeni yerinde hizmet vermeye başlayacak.

10 ekolojikpazar...

Bakırköy’den Çorlu’ya kadar İstanbul’un batısında yaşayanların ekolojik ürünlere çok daha rahat ulaşmalarını sağlayan Beylikdüzü % 100 Ekolojik Pazar, Adnan Kahveci mahallesinde, “Kapalı pazar” olarak da bilinen ve halk arasında “Çarşamba pazarı” olarak anılan alana  taşınıyor. Diğer %100 Ekolojik Pazarlarda olduğu gibi Beylikdüzü’nde de ekolojik sertifikalı meyve, sebzelerin yanısıra pamuk, makarna, ekmek, bakliyat, yumurta, temizlik malzemeleri, şampuan ve  süt ürünlerine ulaşmak mümkün.

9 buğday

Denetimleri Buğday Derneği ve Beylikdüzü Belediyesi Ziraat Mühendislerince yapılan Pazar, her cumartesi 10.00-18.00 saatleri arasında açık olacak.

 

23 Şubat 2010 tarihinde açılan Beylikdüzü %100 Ekolojik Pazar, İstanbul’daki 3.% 100 Ekolojik Pazar. İlk açıldığında salı günleri “Beylik Pazarında” kurulan pazar, ilgiyi arttırmak ve ürün tedarikini kolaylaştırmak adına cumartesi gününe alındı. Şimdi yeni üreticilerin de katılımıyla  yeni, modern ve kapalı bir pazar alanına taşınıyor.

 

Pazarda bugüne kadar var olan Çatalca’lı, Afyon’lu, Mersin’li, Ankara’lı üreticiler ve aracı esnafa;  Kırşehir, İzmir, Antalya,Tokat ve Amasya’dan da üreticiler katılacak.

(Yeşil Gazete)

 

 

You may also like

Comments

Comments are closed.