Spor

Beşiktaş’tan Iverson açıklaması

0

Beşiktaş Kulübü, Iverson’un sözleşmesinin feshedildiği yönündeki haberleri yaptığı basın açıklamasıyla yalanladı.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, bugün basın organlarında dünyaca ünlü basketbolcuları Allen Iverson’un sözleşmesinin feshi ile ilgili değişik haberler çıktığı vurgulanarak, şunlar kaydedildi:

”Oyuncumuzun sözleşmesinin feshedildiği şeklinde şeklindeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Bilindiği gibi Allen Iverson, yaklaşık 3 aydır tedavi için Amerika Birleşik Devletleri’nde bulunmaktadır. Oyuncumuzun gelen sağlık raporlarına göre; ne zaman çalışmalara başlayabileceği konusunda Mayıs ayı sonunda doktoru ile yapacağı bir muayene sonucunu beklenmektedir. Oyuncumuzun bugüne kadar idman yapmasının dahi sakıncalı görülmüş olması, bu son muayeneyi daha da önemli kılmaktadır.

Allen Iverson’un en kısa sürede sıhhatine kavuşarak takımımıza geri dönmesini arzuladığımızı belirtirken, sözleşmesi ile ilgili bir feshin söz konusu olmadığını kamuoyunun bilgilerine sunarız.”

“IVERSON HABERLERİ GERÇEĞİ YANSITMIYOR”
Beşiktaş Cola Turka Antrenörü Ergin Ataman, Amerikalı oyuncuları Allen Iverson’ın sözleşmesinin feshedileceği şeklinde çıkan haberlerin gerçek olmadığını söyledi.

Ergin Ataman, sosyal paylaşım sitesi twitter’da, bazı yerlerde bu tarz haberler çıktığını ve bunun kesinlikle gerçek dışı olduğunu belirtti.

Allen Iverson, sakatlığı nedeniyle ülkesine gitmiş ve play-off maçlarında sakatlığını tamamen atlatıp siyah-beyazlı takıma katılması bekleniyor.

More in Spor

You may also like

Comments

Comments are closed.