Spor

Beşiktaş’ın ikinci NBA seferi

0

NBA’de lokavt devam ederken, yıldızlara okyanus ötesinden teklifler yağmaya devam ediyor. Deron Williams ve Semih Erden’i kadrosuna katan Beşiktaş Milangaz’ın Kevin Love ve Luol Deng’i de renklerine bağlamayı düşündüğü belirtiliyor.

Yahoo! Sports’a konuşan Kevin Love’un, “Deron ile bu konu üzerinde görüşüyoruz. Önümüzdeki birkaç gün içinde kararımı vereceğim” ifadelerini kullandı.

Yahoo’ya göre Britanyalı basketbolcu Deng’in menajerleri de Beşiktaş ile sözleşme şartları konusunda temas halinde. Ayrıca Chicago Bulls ile de kalan 42 milyon doları korumak adına sigorta konusunda görüşmelerin sürdüğü belirtiliyor.

Deng’in aylık 150 bin dolardan aşağı bir ücrete okyanus ötesinde oynmayacağı düşünülüyor.

Beşiktaş’ın yine Chicago Bulls’ta forma giyen Carlos Boozer ile de görüştüğü söyleniyor.

Ataman da doğruladı
Beşiktaş Milangaz Başantrenörü Ergin Ataman, bu konuda çalışmalar yaptıklarını belirterek, Chicago Bulls’dan Luol Deng ve Carlos Boozer’un yanı sıra Minnesota Timberwolves’den Kevin Love ile ilgilendiklerini dile getirdi.

Ataman, yaptığı açıklamada, Deng, Love, Boozer’un yanı sıra başka isimlerle de ön görüşmeler yaptıklarını belirterek, ”Bu oyuncular da gelmek istiyorlar. Ön görüşmelerimizi yapıyoruz. Şartları oluşturup yönetim kuruluna sunacağız” dedi.

More in Spor

You may also like

Comments

Comments are closed.