SporKoronavirüs SalgınıManşetTürkiye

Beşiktaş, Kasımpaşa ve Erzurumspor’da 22 koronavirüs vakası

0

Türkiye Futbol Federasyonu‘nun (TFF) maçların 12 ve 19 Haziran’da başlayacağını duyurmasının ardından, dün 1. Lig‘de mücadele eden Büyükşehir Belediye Erzurumspor (BB Erzurumspor) bugün de Süper Lig takımlarından Beşiktaş ve Kasımpaşa‘dan koronavirüs pozitif haberleri geldi.

BJK’de başkan da pozitif 

Beşiktaş‘ta tüm futbolcular, teknik heyet ve tesis çalışanlarına yapılan testler sonucunda, dokuz kişide koronavirüs tespit edildiği bildirildi. Test sonucu pozitif çıkanlar arasında kulüp başkanı Ahmet Nur Çebi de bulunuyor. Beşiktaş’ın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada 61 yaşındaki Çebi’nin 13 Mayıs Çarşamba günü  yaptırdığı Covid-19 testinin pozitif sonuç verdiği ve tedavisine başlandığı açıklandı. 

Beşiktaş’da antrenmanlara ara verildiği bildirildi. 

Kasımpaşa’da da virüs çıktı

Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa’da da tüm futbolcular, teknik heyet ve tesis çalışanlarına yapılan yeni tip koronavirüs (Covid-19) testi sonucunda, iki futbolcu pozitif çıktı. Testi pozitif sonuçlanan futbolcuların takip ve tedavi sürecine başlandığı bildirildi. 

Dün de TFF 1. Lig ekiplerinden BB Erzurumspor, yapılan ikinci koronavirüs testine göre dört futbolcunun, teknik heyetten bir kişinin ve bir A takımı personeli ile beş kulüp çalışanının testlerinin pozitif çıktığını duyurmuştu. Açıklamada 11 kişinin Erzurum’daki pandemi hastanelerinde karantinaya alındığı, şüpheli olan 12 kişinin ise testlerin yenilenmesi ve tedbir amaçlı hastaneye sevk edildiği belirtilmişti.

More in Spor

You may also like

Comments

Comments are closed.