ManşetSpor

Altınordu Spor Kulübü artık Football is More (FIM) üyesi

0

Dünyanın çeşitli bölgelerinde yardıma muhtaç insanlar, savaş bölgesindeki çocuklar gibi gruplar için Chelsea, Real Madrid, Bayern Münih gibi kulüplerle organizasyonlar düzenleyen FIM, Altınordu spor kulübüne üyelik teklif etti.

21 Football is more

Altınordu spor kulübü Football is More’a (FIM) davet edildi. Avrupa’nın tanınmış kulüplerinin üye olduğu FIM, dünyanın çeşitli bölgelerinde engelliler, yardıma muhtaç insanlar ve savaş mağduru çocuklar için organizasyonlar düzenliyor.

FIM heyetine Altınordu forması da hediye edildi

FIM heyetine Altınordu forması da hediye edildi

Kurrum son olarak Filistinli çocukları İsrailli çocuklarla bir araya getirip futbol oynatmasıyla gündeme gelmişti. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, FIM’in CEO’su Hanspeter Rothmund ile FIM Danışmanı Prof. Dr. Jürgen  Buschman İzmir’e gelerek üyelik teklifini resmen iletti.

Avrupa’nın birçok kulübüyle birlikte ortak organizasyonların içinde yer alacak Altınordu ile bir ağacın köklerine birlikte su vereceğiz diyen Buschman, “Futbolun sahada oynanandan fazlası olduğunu, sosyal hayatta futbolun önemini anlatacağız ve bunu destekleyen kulüplerle birlikte büyüyeceğiz” şeklinde konuştu

Üye kulüpler futbolla ilgili eğitim, sosyal ve sportif faaliyet, kültürel alışveriş gibi her türlü gereksinimini birbirleriyle temas kurarak sağlıyorlar.

Üyeleri arasında Liverpool, Manchester City, Arsenal, Chelsea, Real Madrid, Benfica, Bayern Münih gibi takımların bulunduğu FIM’de Türkiye Süper Ligi’nden veya alt liglerden herhangi bir takım bulunmuyor.

FIM’e Birleşmiş Milletler Kalkınma ve Barış için Spor Genel Sekreterliği de destek veriyor.

More in Manşet

You may also like

Comments

Comments are closed.