ManşetTürkiye

Ahmet Hakan’a evinin önünde saldırı

0

Hürriyet Gazetesi yazarı ve CNN Türk Tarafsız Bölge programı sunucusu Ahmet Hakan, program çıkışı evinin önünde 4 kişilik bir grubun saldırısına uğradı. Saldırıya karıştıkları belirlenen 3 kişi gözaltına alındı.

51

Hürriyet.com.tr’nin haberine göre, Ahmet Hakan dün gece CNN Türk’teki ‘Tarafsız Bölge’ programından sonra şoförünün kullandığı otomobiliyle evine gitmek üzere ayrıldı. Hakan, Nişantaşı’ndaki evinin girmek üzereyken saldırıya uğradı.

Oomobille, Hakan’ın evinin önüne saat 00:35’te gelen 4 kişiden birinin korumasına, diğerlerinin ise  Ahmet Hakan’a saldırdığı belirtlildi. Hakan’ı ve korumasını darp eden saldırganlar  daha sonra otomobilleriyle kaçtı.

Hakan ve koruması Amerikan Hastanesine kaldırıldı. Hastanede müdahalesi yapılan, Hakan’ın hayati tehlikesi bulunmadığı, burnunda ve kaburgasında kırıklar olduğu öğrenildi.

Ahmet Hakan, sabah saatlerinde taburcu edilirken, saldırıyla ilgili 3 kişi gözaltına alındı. Ahmet Hakan, Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ile bir mesaj gönderdi. Hakan, ‘Bu tür saldırılardan hiç bir şekilde yılmayacağız. Korkmuyoruz. Bildiğimiz yolda yürümeye devam edeceğiz.’ ifadelerini kullandı.

 

(Hürriyet)

More in Manşet

You may also like

Comments

Comments are closed.