Spor

Ahmet Dursun futbolu bıraktı

0
Spor Toto 2.Lig takımlarından Eyüpspor’da forma giyen Ahmet Dursun yaşadığı sakatlıklardan dolayı futbol kariyerine nokta koyduğunu açıkladı.

Spor Toto 2.Lig takımlarından Eyüpspor’da forma giyen Ahmet Dursun futbolu bıraktığını açıkladı.

Sporx.com’a açıklamalarda bulunan Ahmet Dursun, son dönemde yaşadığı sakatlıkların futbolu bırakma kararında etkili olduğunu söyledi.
Bir süredir kariyerini etkileyecek önemli sakatlıklar ile mücadele ettiğini belirten Ahmet Dursun, “Kariyerimde önemli başarıların altına imza attım ancak son dönemde yaşadığım sakatlıklardan sonra artık futbola gereken gücü veremeyeceğimi düşündüm. Benim adımına en iyi karar futbolu bırakmak olacaktı ve ben de bu kararı verdim. Futbolu bıraktım ancak futboldan hiçbir şekilde kopmayacağım” dedi.

JUBİLE İÇİN BEŞİKTAŞ’A BAŞVURACAK

Jubilesi için Beşiktaş’a başvuracağını ifade eden Ahmet Dursun, “Futbola artık yorumcu ya da antrenör olarak devam edeceğim. Antrenörlük kursuna gideceğim ve gerekli temel eğitimleri aldıktan sonra kendime yeni bir sayfa açacağım. Bedelli askerlikten de yararlanacağım ve daha sonra da jubilem için Beşiktaş’a başvuracağım” ifadelerini kullandı.

Profesyonel kariyerine 1996 yılında Kocaelispor’da başlayan Ahmet Dursun, 1999-2003 ve 2005-2006 yılları arasında Beşiktaş’ta forma giymiş ve özellikle İnönü Stadı’nda oynanan Beşiktaş – Barcelona maçında Katalan temsilcisine attığı iki golle siyah-beyazlı taraftarların büyük bir sevgisini kazanmıştı.  Beşiktaş’ın ardından sırasıyla Tianjin Teda, İstanbulspor, Şekerspor, Antalyaspor, Ankaragücü, Kocaelispor, Hazar Lankaran, Adanaspor ve Eyüpspor formaları giymişti.

More in Spor

You may also like

Comments

Comments are closed.