ManşetTürkiye

Adalet Nöbeti’ndeki Gergelioğlu’dan muhalefete çağrı: Gelin bir çayımızı için

0

Hakkında verilen hapis cezası nedeniyle milletvekilliği düşürülen HDP’li Ömer Faruk Gergerlioğlu ve partisinin önce Meclis’te başlattığı daha sonra HDP Genel Merkezi’ne taşıdığı Adalet Nöbeti 10’uncu gününe girdi.

Bir video mesaj paylaşan Gergerlioğlu, muhalefet partisi liderlerine seslendi. Siyasi parti liderlerinin daha aktif bir tutum almaları gerektiğini söyleyen Gergerlioğlu şunları söyledi:

Evet Sayın Davutoğlu, Babacan, Kılıçdaroğlu beni aradı, Sayın Karamollaoğlu da konuşmalarında bahsetti ama biz Adalet Nöbeti’ndeyiz. Buyursunlar gelip çayımızı içsinler ve bize desteklerini açık bir şekilde göstersinler.”

Gergerlioğlu’nun diğer çağrısı ise kamuoyuna oldu. Sokağa çağırmadığını belirten Gergerlioğlu “Tüm kamuoyuna Adalet Nöbeti’ni evlerinde kurumlarında yapmaları çağrısında bulunuyorum” dedi.

Gergerlioğlu, “Halkın iradesi, Anayasa, dokunulmazlıklar herkesin gördüğü açık bir şekilde çiğnenirken sessiz kalmayın. Hem halkımızdan hem siyasi partilerinden daha açık, net, güçlü destek bekliyorum” dedi.

More in Manşet

You may also like

Comments

Comments are closed.