Uncategorized

14 Nisan 2014

0

Yalova Belediyesi’ne 3 ayda toplam 972 bin TL’lik yemek faturası

Yalova’nın yeni Belediye Başkanı CHP’li Vefa Salman, 3 Ocak-3 Nisan arasında belediyeye 972 bin TL’lik 74 bin 700 porsiyon pilav üstü kavurma, kahvaltı ve kokteyl faturası kesildiğini, bu faturayı ödemeyeceğini söyledi. Salman, İçişleri Bakanlığı’ndan müfettiş istedi.

Antalyalı iki öğretmene Gezi olaylarına destek ve siyasi kitap tavsiye etmekten soruşturma açıldı

Antalya’da bir lisede görev yapan İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük dersi öğretmeni Ş.Y. ve felsefe dersi öğretmeni M.A. hakkında “derste Gezi olaylarına destek vermek, sınıflarda bu yönde açıklamalarda bulunmak, siyaset yapmak, öğrencilere siyasi kitaplar önermek” suçlamalarıyla soruşturma açıldı. Öğrencilere önerildiği iddiasıyla soruşturmaya konu olan kitaplar arasında Turgut Özakman’ın, Attila İlhan’ın ve İlhan Selçuk’un kitapları yer alıyor.

Öcalan’ın Nobel Barış Ödülü adaylığı kabul edildi

PKK Lideri Abdullah Öcalan adına Irak Kürdistan Özerk Bölgesi Parlamentosu üyesi Heval Kwêstanî’nin yaptığı 2014 Nobel Barış Ödülü adaylık başvurusu kabul edildi.

Kapatılacak Karşı gazetesi çalışanları ödemelerini almadan binayı terk etmeyecek

Karşı Gazetesi imtiyaz sahibi Turan Ababey’in 14 Nisan Pazartesi günü gazetenin basılı son sayısının çıkarak yayına internetten devam edeceğini duyurması üzerine çalışanlar gazete binasını terketmeme kararı aldı. Çalışanlar eylem nedenlerini kendilerine tebligatta bulunulmadan ve ödeme yapılmadan gazetenin kapatılması olarak açıkladı.

2 milyar TL’lik Avrasya Tüp Tünel projesi ile Boğaz’ın altı çok yakında delinmeye başlayacak

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan Avrasya Tüp Tünel Projesi’nde 14 metre yüksekliğe sahip dev köstebeğin montajının tamamlandığını çok yakında İstanbul Boğazı’nın altını delmeye başlayacaklarını duyurdu. Projenin maliyeti 2 milyar TL’nin üzerinde olacak, tüp tünel karayolu araçlarına hizmet verecek.

You may also like

Comments

Comments are closed.