ManşetDuyurularEditörün Seçtikleriİklim Krizi

12 Kasım’da iklim haberciliğini konuşmak için bir araya geliyoruz

0

Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu ve UNDP Türkiye işbirliğiyle bu yıl 2-13 Kasım tarihleri arasında düzenlenen AB İklim Diplomasisi Haftası etkinlikleri kapsamında iklim haberciliğini konuşmak üzere bir araya geliyoruz.

12 Kasım Perşembe günü saat 14.00’te Gazeteciler Cemiyeti‘nin Avrupa Birliği finansmanıyla yürüttüğü M4D Projesi ile ortak çevrimiçi “İklim Haberciliği” söyleşisi düzenlenecek.

Yeşil Gazete ve İklim Haber konuk olacak

“#İklimBiziz #Değişeceğiz” sloganıyla düzenlenecek söyleşide, M4D Projesi Basın Evi Destek Aracı (BEDA) faydalanıcıları İklim Haber‘den Barış Doğru ve Osman Bulut Bagatır ile Yeşil Gazete‘den Alev Karakartal konuk olacak.

AB Türkiye Delegasyonu Siyasi İşler Bölüm Başkanı Eva Horelová‘nın açılış konuşmasıyla başlayacak etkinlikte moderasyonu AB Türkiye Delegasyonu İklim Değişikliği Sektör Yöneticisi Alper Acar üstlenecek.

Toplantıda iklim haberciliğinin güvenilir bilgiye ve veriye erişimdeki rolü, iklim kriziyle mücadelede gazeteciliğin katkıları gibi konular tartışmaya açılacak. Aynı zamanda alandaki gazetecilerin deneyimleri katılımcılarla paylaşılacak.

Çevrimiçi olarak yürütülecek ve katılımı 100 kişiyle sınırlı etkinliğe katılmak isteyenler buradan kayıt formunu doldurabilir. Etkinlik hakkında detaylı bilgi için ise bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

More in Manşet

You may also like

Comments

Comments are closed.