Uncategorized

11 yaşındaki çocuğa erik çekirdeği için ölümüne dayak

0

Tuzla’da erik yiyen çocuğun attığı çekirdek aracına isabet eden adamın çocuğu öldüresiye dövmesi kameralara yansıdı. Çocuğa yumruk atıp yerlerde sürükleyen adam, vatandaşların müdahalesiyle kaçtı ancak görüntülerin yayımlanması üzerine yakalanarak gözaltına alındı.

İstanbul’un Tuzla ilçesi Aydınlı Mahallesi’nde önceki gün, iddiaya göre, arkadaşlarıyla erik yiyen 11 yaşındaki küçük çocuk eriğin çekirdeklerini yola attı. Bu sırada çekirdeklerden biri yoldan geçen otomobile geldi. Çekirdeği taş sanan adam çocuğu kovalayıp yakaladı. Önce yumruk atan adam yere düşen çocuğu tekmelemeye başladı.

Saldırgan daha sonra hızını alamayarak çocuğu yakındaki ormana sürüklemeye başladı. Bu sırada bir vatandaş ormana doğru koşarak polisi çağıracağını, çocuğu bırakmasını söyledi. İrem Kara isimli bir sosyal medya kullanıcısı, saldırganın çocuğu ormana götürüp cinsel istismarda bulunacakken yakalandığını yazdı.

Görüntünün sosyal medyadan paylaşılması üzerine başlatılan çalışmada zanlı gözaltına alındı.

Saldırı anını anlattı

Magandadan öldüresiye dayan yiyen çocuk o anları anlattı. Adamın kendisini yumruk ve tekmelerle dövdüğünü ifade eden çocuk, şunları söyledi: “Biz otobana yakın bir yerde erik yiyorduk. Çekirdeklerini de aşağı doğru atıyorduk. Arabanın biri kırmızı ışıkta durmuştu. Çekirdek de gelmemişti ama adam herhalde taş zannetti. Arabamı taşlıyorsunuz diye beni kovalamaya başladı. Ben güvenliğe seslendim beni duymadı. Sonra adamın bana yaklaştığını gördüm. Sonra adam bir yumrukla beni yere serdi. Üstüme çıktı birkaç yumruk daha attı. Sonra tekme attı ama yüzümü koruduğumdan tam gelmedi. Daha sonra beni kolumdan tutup kaldırdı. Ben onu mahalleye götürdüm, mahallede kimseyi göremeyince ‘gel ben seni ne yapacağımı biliyorum’ deyip beni ormana götürdü. Ormana girdiğimizde bir abla ilk bizi görmedi ama yürürken kafalarımızı görmüş. Ne yapıyorsun sen dedi adama. Polise haber vereceğim deyince adam beni fırlattı, al şunu dedi. Abla tuttu beni evine koş dedi adam da kaçtı” dedi.

AHBAP’ın kurucusu şarkıcı Haluk Levent de olay hakkında şu mesajı paylaştı: “Gelen bilgiler dayaktan sonra tecavüz etmek için ormana götürmüş olması. Çocuğun kıl payı kurtulması.. Filmlerde bile böyle kötü bir olay yoktur! Bu adam bulunmalı hepimizin çocuğu tehlikede! Dayak yiyen çocuğumuzun davasına müdahil olacağız avukatlarımız ilgilenecektir!”

You may also like

Comments

Comments are closed.