ManşetKadın

Zeynep Şenpınar’ı öldüren milli boksörün 14 ayrı suç kaydı çıktı

0

Muğla‘da kendisinden ayrılan 24 yaşındaki Zeynep Şenpınar‘ı dövdükten sonra göğsünden bıçaklayarak öldüren milli boksör Selim Ahmet Kemaloğlu‘nun kasten yaralama, cinsel saldırı ve nitelikli dolandrıcılık gibi suçlardan 14 ayrı suç kaydı olduğu ortaya çıktı.

Kemaloğlu’nun son olarak 28 Ağustos 2019’da ‘cinsel saldırı ve kasten yaralama’ suçundan gözaltına alındığı ve savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakıldığı öğrenildi.

Ayrılığı kabul edemedi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Bölümü‘nden geçen yıl mezun olan Şenpınar, 24 Mayıs’ta “ayrılığı kabul edememe” bahanesi ile Selim Ahmet Kemaloğlu tarafından katledilmişti.

Zanlı cinayetin hemen ardından kendisine ait sosyal medya hesabından ‘”İki cana kıydınız, gözünüz aydın” paylaşımını yapmıştı. Genç kadını öldüren milli boksör, kendisine bıçakla zarar verdiği için şu anda hastanede tedavisi sürüyor.

Zeynep Şenpınar’ın cenaze töreninde anne Şenpınar ‘Katil 1 tane vur, 2 tane vur, 3 tane vur. Sen nasıl her tarafını yaraladın?’ diye ağıt yaktı.

Şikayetçi olmuştu

Olayın duyulmasının ardından genç kadının bir arkadaşına “Ahmet’le net bir şekilde bitti. 1 aydır hiçbir şekilde birbirimizle alakamız yok” mesajını attığı ortaya çıktı. Ayrıca öldürülmeden iki hafta önce gördüğü şiddet nedeniyle karakola giderek şikayette bulunduğu ve Kemaloğlu hakkında uzaklaştırma kararı verilmesi üzerine şikayeti geri çektiği öğrenildi.

More in Manşet

You may also like

Comments

Comments are closed.